TAR BLOGGPAUS

december 1st, 2011 by Maggan | Filed under Diverse.

Jag måste erkänna att jag är otroligt bloggtrött, har varit det ett tag. Jag hinner inte heller lägga ner lika mycket energi på bloggen nu när jag jobbar varje dag. Bloggar gör man bäst när man är arbetslös/har bloggen som sitt ”jobb”. Ska tänka över det hela en vecka, men jag kommer inte att sluta tror jag. Jag vet inte vad jag ska skriva om längre, jag har redan skrivit allt.

Men vi hörs!

Tags: , ,

7 Responses to “TAR BLOGGPAUS”

 1. S-V skriver:

  NOOOOOOO!!!!!!!!!

 2. Anna skriver:

  SLUTA INTE!

 3. tina skriver:

  Fortsätt!

 4. Lisa Vipola skriver:

  Det gör inget om du upprepar dig – bara du fortsätter blogga!

 5. Hoegberggruppen skriver:

  Nej! Nej! Nej!

 6. josef skriver:

  Du behöver ju inte uppdatera varje dag

Leave a Reply