SÅ HÄR BLEV HYLLAN

december 18th, 2011 by Maggan | Filed under inredning, Konst.

Det fanns ett galleri i Umeå som var ganska bra i början av 2000-talet. Idag är det en inredningsaffär. Jag tror samma öde kommer att drabba mig. Inredning är roligare att syssla med än konst. Konst blir man utbränd och fattig av att göra men inredning blir man lycklig och framgångsrik av. Typ som det här sovrummet jag gjort i ordning. Visst blev det mysigt?

Den röda gardinen har faktiskt bidragit till framgång eftersom det var den röda mattan på releasefesten till popsingeln Who I Am.

Tags: , , , , ,

One Response to “SÅ HÄR BLEV HYLLAN”

  1. Snajd skriver:

    Bra jobbat! Sjukt bra resultat! Det känns som ett sånt rum som de coola stilsäkra unga människorna hade 1989-92, vilket är en bra stil. Tycker att den är en bra balans mellan stilrent, mysigt och funktionellt.

    Nuförtin så är inredningen någon konstig blandning mellan att vilja vara minimalistisk och barock, vilja vara funktionell men är ofunktionell. Äcklig är den.

    Jag tycker du gör rätt som satsar på inredning. Du kommer ju göra asnygga grejer.

Leave a Reply