JAG SKULLE ALDRIG KUNNA VARA TILLSAMMANS MED EN KILLE SOM LÄMNAR BROMSSPÅR I TOAN

februari 6th, 2012 by Maggan | Filed under Diverse, mspaint.

Varför sitter män jämnt och skiter? Dom äter ju knappt mer än tjejer. Särskilt på jobb ska de sitta och långbajsa. Jävligt orättvist eftersom på de flesta jobb är man tvungen att ha dåligt samvete om man vill pissa på arbetstid. Sen lämnar dom alltid bromsspår i toan, så jävla ofräscht! Vem är frivilligt tillsammans med en kille som lämnar bajsrester i toan?

Tags: , , , ,

6 Responses to “JAG SKULLE ALDRIG KUNNA VARA TILLSAMMANS MED EN KILLE SOM LÄMNAR BROMSSPÅR I TOAN”

 1. Stefan Apa skriver:

  När jag jobbade på returmarknaden så brukade jag ibland sova på toaletten på arbetstid. Eftersom jag själv städat dem så visste jag vilken toa som typ aldrig används och att det var rent. Låste, fällde ner locket, satte mig golvet, la typ en halsduk eller nåt på sitsen och huvudet därpå, ställe mobillarm på en 40 minuter eller nåt. Ingen märkte nåt.

 2. sanna skriver:

  man kan ju torrskita, som i inlägget ovan, vilket betyder att man under arbetstid stänger in sig på toaletten för att spela mobilspel/sova/pilla navel för att undvika jobb. På ett av mitt jobb torrsket jag hela tiden, för att det var världens sämsta jobb typ.
  älskar bilden också!

 3. S-V skriver:

  Skitbra kuksugarbild!

  • Maggan skriver:

   Tack! Jag är väldig nöjd med den. Jag skulle gärna jobba som illustratör, funderar på att skicka in den till olika tidningar och reklambyråer.

 4. josef skriver:

  Jag fattar inte ens vilka som BAJSAR på arbetsplatsen. Samma sak gäller skolan, puben, restaurangen och andra offentliga byggnader. Skulle aldrig falla mig in att göra något så idiotiskt. Att män sitter mer och skiter förstår jag inte var det kommer ifrån.. jag gör det max var tredje dag.

Leave a Reply