JAG VILLE KÖPA ETT HÖRNSKÅP I FURU MEN FICK INTE FÖR MIN KILLE

mars 1st, 2012 by Maggan | Filed under inredning, Konst, shopping.

Var på Returbutiken idag och kollade på grejer. Jag köpte den här tavlan av Teshibmov Eville (?) för endast 20 kr, som nu pryder vårat badrum. Dom har halva priset på tavlor, åk dit och fynda! Det finns allt från spiktavlor föreställande skepp till landskapsmålningar.

Som vanligt glömde jag ta med kameran men jag har fotat med min mobil som jag saknar usb-sladd till. Så jag har försökt fota av fotot på telefonen. Den här prydnadssaken/serveringsgrejen gillade jag. Den föreställer en stol i miniatyr och sen är det ett hål i där det sitter ett dricksglas. Jag antar att man ska servera jos eller någon annan gul dryck.

Efter det for jag och åt på en Kinarestaurang. När jag var i Berlin år 2001 så fick jag och en kompis för oss att åka till endstationen på en tunnelbanelinje som låg i gamla östberlin. När vi kom fram åt vi på ett ställe som såg exakt ut som den här restaurangen.

Jag åt stekta blandade grönsaker, det var väldigt gott.

Tags: , , , ,

One Response to “JAG VILLE KÖPA ETT HÖRNSKÅP I FURU MEN FICK INTE FÖR MIN KILLE”

  1. josef skriver:

    ser ut som en sån där bild som blir 3d när man tittar vindögt på den (eller hur man nu gör. . har aldrig lyckats)

Leave a Reply