VERNISSAGE LÖRDAG 21 APRIL

april 13th, 2012 by Maggan | Filed under Kändisskap, Konst, Min musikkarriär.

Jag ställer ut på galleri arkitektvägen44 nästa vecka.
Vernissage lördag 21 april.

Plats: Arkitektvägen 44, Abrahamsberg, Stockholm.

Jag kommer att ställa ut:
Who I Am – Magdalena Nordin feat. Sara-Vide
Ett musikprojekt i samarbete med Sara-Vide Ericson och Niklas Sandberg.

Alltså när FAN tänkte du lägga ner? 30-40+ kvinna som inte förstått att hon ser ut som en påse skridskor och inte har en karriär inom något. Kan du snälla växa upp? ”FY FAN VAD FULL JAG BLEV IGÅR” inlägg etc, tror du seriöst att du är 14bast och är fjortis fortfarande? Nej, du ser ut som en påse mjöl och din röst är den mest pinsamma jag någonsin hört, kul att ha en video på youtube som har ett stort antal procent mer ogilla än gilla? hahahaha, världens fånigaste kvinna.

Kommentar av Snällaförsvinn.

Jag var arbetslös under en längre tid och det enda jag gjorde på dagarna var att läsa Kissies blogg. Hon hade blivit någon slags superkändis genom sitt bloggande och hade över en miljon läsare i veckan. I ett desperat försök att slippa gå på socialbidrag startade jag bloggen Lena Gerner i hopp om att snabbt bli rik och känd.

Vid sidan av mitt bloggkändisskap ville jag också satsa på en musikkarriär, precis som Kissie hade gjort. Jag har sedan länge haft en dröm om att få hålla på med musik så jag kontaktade Niklas Sandberg. Han gör normalt sett psykadelisk industrielektronika, men kunde tänka sig att försöka göra en hitlåt. Jag bjöd in Sara-Vide i mitt projekt, hon hade lite mer sångvana än jag eftersom hon sjungit en del på karaokebarer i Kina. Vi tog t-banan ut till Vällingby där Niklas bodde som inneboende med egen ingång. Vi byggde upp en studio i hans pojkrum med hjälp av två madrasser och en mick. Slutligen hade vi lyckats skapa hitlåten Who I Am.

När låten var färdigproducerad flög jag upp Sara-Vide till Umeå där vi spelade in själva musikvideon. Det fanns ingen budget i projektet, utan vi sprang runt i sexiga outfits på olika ställen i Umeå med en pocketkamera och hoppades på att vi inte skulle bli utslängda.

Samma vecka som vår musikvideo släpptes på nätet hade Kissie googlat sitt eget namn och hittat en bild på en målning som föreställde henne själv, som hon publicerade på sin blogg. Det var jag som hade målat tavlan. Plötsligt hamnade mitt namn, min bloggadress och länken till min musikvideo på ett flertal av Sveriges största kändisskvallerbloggar. Inom mindre än en vecka hade musikvideon fått över 20 000 unika visningar och genombrottet var ett faktum.

På galleri Arkitektvägen 44 visar jag upp musikprojektet i sin helhet, popkarriären och framgångarna men också om kändisskapets baksida.

Tags: , , , ,

One Response to “VERNISSAGE LÖRDAG 21 APRIL”

  1. Du.suger.ingen.vill.ha.dig skriver:

    ”Sexiga outfits? ”Hitlåt”? Vem tror du att du är? Du kan inte sjunga, dansa, och absolut inte måla. Jag ser då inte att det är Kissie på den där tavlan! Ingen på Hembergsskolan tycker du har någon form av talang och alla skrattar bakom din rygg för dom har sett din musikvideo. Du är så jävla ful och korkad och en jävla ettåring har mer talang än du. Gör världen en tjänst och dö.

Leave a Reply