HUVUD HJÄRTA HAND HÄLSA

april 19th, 2012 by Maggan | Filed under Dagens outfit.

Hittade fler snygga kläder som jag hade i mellanstadiet. Det här 4H-tröjan passar perfekt. Jag var tjock när jag var liten, så alla kläder jag hade som barn passar perfekt nu.

Jag minns att jag tyckte 4H-lägret var hemskt, jag trodde vi skulle få klappa djur hela dagarna men vi fick typ diska. Sen skulle vi få åka i ett hölass, men när vi hoppade upp på flaket var det inge hö där, utan bara några hårda dynor. Jag hoppade jag i ån med kläder och allt med flit och sa att jag hade ramlat i så att folk skulle tycka synd om mig. När vi skulle åka hem så fick vi diplom med olika texter på som t ex ”veckans hästtjej” och jag hoppades såklart på en sådan titel. Men till min stora besvikelse fick jag ett diplom där det stod ”veckans plurr”.

Lyckades få med min kille på bild idag det var kul.

Tags: , , , , , , , ,

One Response to “HUVUD HJÄRTA HAND HÄLSA”

  1. Sonja skriver:

    Vad kul hälsa honom hej!

Leave a Reply