BILDER FRÅN MIN UTSTÄLLNING

april 23rd, 2012 by Maggan | Filed under Kändisskap, Konst, Min musikkarriär.

Just nu pågår utställningen Who I Am – Magdalena Nordin feat. Sara-Vide. Ett musikprojekt i samarbete med Sara-Vide Ericson och Niklas Sandberg. Utställningen är öppen i en månad. Ifall ni vill kolla på utställningen, kontakta Micke på mailadress c.m.lundberg@hotmail.com

Utställningen består av musikvideon och liveframträdandet som visas på en tv. Sen kan man självklart köpa ett ex av singeln Who I Am. Den innehåller även två remixer som är väldigt bra. Tavlan med Kissie visas eftersom hon är en stark inspirationskälla till det här projektet, samt att den tavlan var betydande för mitt stora genombrott som artist. Nytt till utställningen är en nyutgiven bok om min musikkarriär. Där kan man följa projektet i sin helhet, läsa om framgångarna men även om kändisskapets baksida.

Tags: , , , , , ,

6 Responses to “BILDER FRÅN MIN UTSTÄLLNING”

 1. Nyfiken6969 skriver:

  Genererade projektet slutligen några pengar, som gjorde socialbidrag onödigt?

 2. S-V skriver:

  Bästa videon, bästa boken, bästa Kissie-målningen 4-ever

 3. Sonja skriver:

  Det var så spännande!

 4. Bea skriver:

  Jag önskar att jag var konstnär men jag har inte det kallet och den begåvningen. Istället beundrar jag dig.

 5. Dahlby skriver:

  Haha. Så lät det när jag läste på bilden längst ner. Vill läsa, var få tag på den? Slösurfade runt och hamnade här via Cmlundberg.com.

  /C

  • Maggan skriver:

   Än så länge är det vara gjort i ett exemplar. Men jag kommer att göra en upplaga snart. Då kan man köpa boken, kan höra av mig då.

   /Maggan

Leave a Reply