GÅR DU PÅ EN KONSTNÄRLIG UTBILDNING OCH VILL HA MIG SOM GÄSTLÄRARE?

april 26th, 2012 by Maggan | Filed under Arbete, Konst.

Jag är intresserad av att jobba som lärare på olika konstutbildningar. Om du vill ha mig som lärare eller gästföreläsare får ni gärna tipsa er skola om mig. Jag är fruktansvärt pedagogisk, det får jag ofta höra!

Ni kanske tror att jag skämtar med min bloggjobbansökan nu eftersom jag lägger upp den här bilden på mig själv, men det gör jag inte. Jag älskar att undervisa och jag är ganska less på mitt nuvarande jobb så snälla hjälp mig ur den här skiten!

Förslag på kurser som jag kan hålla:

– Kurs i artists books.

– Kurs i Mspaint.

– Vanlig teckningskurs.

– Viderredigeringskurs i enklare videoredigeringsprogram till PC, ett program som tar alla videoformat utan strul, bra om man inte vill klippa jätteavancerade videor, plus att programmet är lätt att få tag i så att säga.

– Performancekurs med inriktning MTV-dans.

– Kurs i musikvideor.

Jag vill också hemskt gärna komma och gästföreläsa om min konst, Bokbål förlag och mina inspirationskällor. Om skolan har önskemål på specifika kurser som ska ingå i kursplanen så jag göra en kurs utifrån det.

Be eran skola kontakta mig på skrivtyp@hotmail.com

Tags: , ,

2 Responses to “GÅR DU PÅ EN KONSTNÄRLIG UTBILDNING OCH VILL HA MIG SOM GÄSTLÄRARE?”

  1. Timbres skriver:

    Låter intressant. Ska se över företagets ekonomi.

  2. S-V skriver:

    Alltså, jag hade velat ha en kurs med dig!!! Om jag hade turen att fortfarande få CSN och alltså kunde gå på en förberedande konstskola.

Leave a Reply