LENA GERNERS KONSTSKOLA

maj 2nd, 2012 by Maggan | Filed under Konst.

Det borde vara förbjudet för folk med mycket pengar att köpa konst. Dom har världens sämsta konstsmak! Män med pengar som köper en jätteful tavla målad av en medelålders självgod man med ett motiv på en gubbe som tafsar en tjej i skrevet i en bar. Jag såg ett sånt exempel på det idag och ville typ dö. Och det värsta är att det inte är skämt, varken från konstnären eller köparens sida, de tyckte tavlan var mysig, snygg och smakfull. Färgerna var fula jag ville gå och kräkas på toaletten. Anledningen till att det i genomsnitt går bättre för killar beror inte på att de kan göra konst, det beror på att män med mycket pengar och dålig smak köper dålig killkonst.

Tags: , , , , ,

One Response to “LENA GERNERS KONSTSKOLA”

  1. Bea skriver:

    Känns som såna bolagsgubbar älskar anders zorn annars.

Leave a Reply