LETAR FORTFARANDE UTSTÄLLNING ÅT 4 MÅLNINGAR

juli 15th, 2012 by Maggan | Filed under Konst.

Förra sommaren ägnade jag åt att måla en serie på 4 målningar. Jag har fortfarande inte fått dom utställda, det är därför man kan göra konstvideo som man bara kan slänga ut på nätet. Man ska ju fan inte behöva fråga om lov eller sitta med nån ansökningsblankett för att få visa konst. Jag tycker det är rätt åt alla gallerier att måleriet börjar bli ute. Dom ska inte tro att dom är något.

Hursomhelst börjar målningarna bli gamla så ge mig en lokal, vad fan som helst så jag kan komma dit med fyra spikar och sätta upp skiten på väggen. Det räcker om utställningen pågår i en dag bara så vi kan supa och skåla för dom. Måtten är 106 cm höga och ca 150 cm breda. Lokalen får gärna vara vitmålad och bajsnödig i stil.

Tags: , , , ,

11 Responses to “LETAR FORTFARANDE UTSTÄLLNING ÅT 4 MÅLNINGAR”

 1. Matilda skriver:

  Jag tyckte att det såg ut som att ABF:s lokaler i vännäs stod övergivna, ställ ut där. Ja det var nån lokal på Umevägen iallafall. Det beror förstås lite på hur många besökare du vill ha. Och förresten har jag ingen aning om hur lokalen ser ut inuti. Men jag vill ju gärna bidra med förslag.

 2. Aja skriver:

  Ställ ut med mig i Hökarängen i höst (sept). Här går det ändå så långsamt att måla och jag tycker det känns trist att ställa ut för jag känner inge folk och kan inte ordna vernissage. Behöver ett ”dragploster”.

 3. Aja skriver:

  Fan va kul! Måste bara kolla med den som håller i utställningslokalen om det är ok med medutställare (men det tror jag det är). Mailar info sen.

 4. Aja skriver:

  Eller jag menar, jag mailar info först och frågar ansvarig för lokalen sen (du får ju bedömma om du tycker den är stor nog osv). Mailar detta i morgon.

 5. Johan skriver:

  Kan du inte göra någon form av ”gerillautställning”? Dvs bryta dig in i ett övergivet hus och hänga upp dom där? Eller för all del kan det också vara ett hus som brukas, då ökar väl sannolikheten att nån ser målningarna.

  • Maggan skriver:

   Jag funderar på att ockupera cykelförrådet i min källare, men planlösningen där är inte helt optimal.

Leave a Reply