FÖR ER SOM TYCKER DET ÄR TRÅKIGT ATT SPELA BOULE

augusti 17th, 2012 by Maggan | Filed under Diverse.

Har just ätit, fastän jag var mätt fortsatte jag att äta för att jag inte visste vad jag skulle hitta på sen. Jag funderar på att ta upp mina gamla ätstörningar så att jag har något att göra på fritiden. Typ som när jag gick i högstadiet då jag varje dag efter skolan gjorde en chokladbollsmet som jag åt direkt ur matberedaren och sen gick och la mig och sov. För den som vill ha många killar är det kanske inte så bra tips, men nu när alla läst genus så har man ändå kommit fram till att killar inte är ett fritidsintresse.

Här är ett bra recept också på ifall man vill hetsäta. Det gjorde jag ganska ofta förut:

2 dl grädde
1 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
1 msk vanligt socker
1 msk oboy

Gör så här: Vispa allt med elvisp. Ställ in bunken i frysen några timmar. Ta fram och ät ur bunken med sked.

Tags: , , , , ,

3 Responses to “FÖR ER SOM TYCKER DET ÄR TRÅKIGT ATT SPELA BOULE”

 1. Snajd skriver:

  tack för receptet! Låter smarrigt. Själv väntade jag aldrig fyra timmar. Jag åt den direkt och såg på sökarna varje kväll då jag gick i åttan.

  • Maggan skriver:

   Jag vart jättebesviken när jag såg Sökarna för nåt år sedan, för då såg jag att han den blonda ”17-åringen” var typ 40.

 2. Snajd skriver:

  Du kanske känner igen dig i den här filmen. Det är ju såhär det är för de flesta dansare. http://www.svtplay.se/video/105311/maste-dansa

Leave a Reply