HAR SHOPPAT FÖR 4000 IDAG

augusti 24th, 2012 by Maggan | Filed under shopping.

Har bokat hobbydansklasser för 4000 spänn. För det får man dansa tre gånger i veckan i en termin. Sedan mitten av 2000-talet har priserna på dansklasser fördubblats och det beror till stor del på att de får mindre bidrag. Jag fattar inte varför jag inte lägger ner dans och istället ägnar mig åt någon sport som gynnar nationen, då hade det i princip varit gratis.

Som när jag var på Solnahallen och skulle styrketräna i deras friidrottsshall. Det kostade 30 kr. Samtidigt som jag var där och köpte mitt engångskort så var det en person framför mig som frågade vad det skulle kosta att hyra hela Solnahallen några timmar under en kväll. Det skulle kosta 35000 kr. Jag var helt själv och tränade i deras hall i nästan tre timmar. Min träning där kostade alltså egentligen 35000 kr. Jag tycker dom borde riva hela stället och sälja virket och använda pengarna så att folk har råd att dansa.

Förutom att det är jättedyrt att ta danskurser så är det också jättedyrt och svårt att få tag i en bra danslokal ifall man vill träna själv. Ingen vill kosta på att sätta upp dansspeglar. I mitt bostadsområde finns en träningslokal att låna. Då har dom kostat på att bygga en bastu därinne??!! Plus att såna där stänger som man sätter vikter på kostar runt 8000 kr att köpa in. Det är ingen som höjer på ögonbrynet för det. Några såna kan de väl också sälja och istället köpa speglar.

Bilden är från när jag repade inför liveframträdandet med Who I Am.

Tags: , , ,

One Response to “HAR SHOPPAT FÖR 4000 IDAG”

  1. Snajd skriver:

    jäkligt snyggt pointad fot!

Leave a Reply