HAR FILMAT HELA DAN

augusti 27th, 2012 by Maggan | Filed under Arbete, Supa.

Glömde såklart fota men det blev väldigt bra. Tack alla medverkande! Var på en pub och filmade, det stället var typ som i filmen Boys dont cry. Väldigt bra ställe, dock var det för hög volym på fotbollen på tvn så jag tänkte att jag skulle gå in på toan och filma en medverkande. Men då sprang personalen efter och sa att vi inte fick gå in två stycken på toan. Jag skyndade mig och sa att det är inte som ni tror vi ska bara filma. Då sa han att vi absolut inte fick filma härinne. Men trots att vi halvt blev utslängda så vart det ändå bra.

Tags: , , ,

4 Responses to “HAR FILMAT HELA DAN”

 1. Sonja skriver:

  Ja, jag kom på när vi stod vid hissen att vi borde ha blivit fotade tillsammans, men då orkade jag inte , eftersom jag inte orkade ta av mig jackan och ryggsäcken igen, för de hänger så påsigt på mig. Jag ville se snygg ut på bilden

  • Maggan skriver:

   Jag orkade inte heller eftersom jag fotar med samma kamera som jag filmar med. När man är klar med allt filmande så vill man liksom stämpla ut.

 2. Snajd skriver:

  Lägg upp screenshots!

  Sonja jag hörde du gjorde succé!

Leave a Reply