EN VECKA KVAR TILL RELEASEFESTEN!!

oktober 26th, 2012 by Maggan | Filed under Kändisskap, Supa.

Första avsnittet av Kulturkampen släpps redan torsdag nästa vecka kl 20.00. Det kommer kunna ses på Bokbalplay, eller direkt på youtube via Bokbål förlags youtubekanal. Jag kommer såklart att bädda in avsnitten här på bloggen och på min hemsida.

På fredagen 2 november firar vi att Kulturkampen äntligen har börjat sändas. Chips, film, tal och alkohol. Vi kommer att ha en fest tillsammans med några andra på Hemliga trädgården i Stockholm. Tillsammans bjuder vi på en riktigt TV-kväll, som också är temat på festen. Bokbål förlag kommer bjuda på en exklusiv förhandsvisning av det kommande avsnittet.

Återkommer så fort jag har mer info om tider och sånt.

För er som missat trailern så lägger jag upp den igen:

Tags: , , ,

2 Responses to “EN VECKA KVAR TILL RELEASEFESTEN!!”

  1. S-V skriver:

    Fy satan att jag missar! Är i Köpenhamn, annars hade jag fanimej kört in till stan

Leave a Reply