BILDER FRÅN STOCKHOLM

november 5th, 2012 by Maggan | Filed under Konst, Resor, Supa.

Jag valde att flyga ner. Resan gick bra, men det tog lite tid att ställa om sig mentalt. Först på Umeå flygplats så tog jag del av ett samtal mellan två gubbar med keps ”…ja å sen gick det ju inte o flyga över Afghanistan längre för dom där skäggiga gubbarna börja ju skjuta vilt omkring sig..” och sen när jag kom fram med flygbussen så hoppade jag av i Vasastan. Då var det en med tjocka glasögon som pratade i telefon och hade ett viktigt jobbsamtal med genusperspektiv.

Här är stället där festen var. Underbart ställe. Det satt ihop med nåt slags hippiehus utan värme som luktade mögel där konstnärer sov på madrasser. För en stund ville jag flytta till Stockholm, men ångrade mig nästa dag då jag åkte kollektivtrafik i 4 timmar med ersättningsbuss på pendellinjen.

Stället hade flera olika festlokaler. Här var en lokal där det var nån slags spelning under kvällen.

Det här är Micke, jag ställde ut konstglas på samma utställning som han i Wien tidigare i år.

Här är lokalen där våran premiärfest var. Det var väldigt kul, så kul att jag glömde fota. Men jag kanske får bilder av nån annan senare.

Tags: , , , ,

Leave a Reply