DET NYA ORDET: SAVEOHOLIC

december 3rd, 2012 by Maggan | Filed under shopping.

Såg att Blondinbella använt sig av ett nytt ord, Saveoholic. Tydligen är det motsatsen till Shopoholic. Det är det senaste just nu, att vara sparsam. Skönt att någon äntligen försöker göra det trendigt att hitta alla sina kläder i soprum och dricka slattar på uteställen.

Här är mina bästa ekonomitips:

Ät bara kolhydrater och lök allt annat är dyrt.

Smuggla in folköl på krogen och drick upp dom på toaletten. Om du tycker att det är dyrt att köpa folköl, investera i en 90-talsmilitärväska. Dom rymmer exakt fyra folköl. Då kan du gå in i en butik och fylla väskan med fyra öl och gå ut.

Se till att ha ett jobb då du har arbetskläder. Ha på dig dom på fritiden också.

Far aldrig ut på grejer, då går det lätt massa onödiga pengar. Håll dig hemma framför internet istället. Det är dessutom oftast roligare.

Dumpsting ska man INTE hålla på med. Det är tecken på att man inte är en äkta saveoholic utan att man låtsas bry sig om politik, har dreads och tycker att alla som inte röstar på KPML(r) är moderater som äter barn.

Tags: , , , ,

One Response to “DET NYA ORDET: SAVEOHOLIC”

  1. Ollie skriver:

    Haha 🙂
    ”Jag tycker att du är en barnätande moderat”
    ”Vaddå, det är jag ju inte alls!”
    ”Nej, men jag får väl tycka vad jag vill, eller hur?”

Leave a Reply