FÖRSVARSMAKTEN DEL 2

januari 20th, 2013 by Maggan | Filed under Arbete.

Fick tips att en bloggläsare om en artikel angående Försvarsmakens nya reklamkampanj. Jag gick in på den sidan och där kan man läsa att dom vill driva med meningslösa samtidsfenomen. Dom hade bland annat gjort den här filmen där en kille drar en stor ballong över huvudet.

När jag gick på Konstfack så såg jag folk dagligen som höll på med sånt där. Det var alltid några från nån designlinje som stod och gjorde nåt i korridoren som man inte fattade.

Själv har jag lämnat den där typen av konst bakom mig. Nu ägnar jag mig helt åt att måla olja på duk. Dessutom har jag ett riktigt arbete så jag behöver inte skämmas. Ibland kommer vi in på samtalsämnet konst på mitt jobb och dom skulle nog hålla med försvarsmaktens film, de tycker att installationer och sånt inte har nån poäng. Sen tycker dom att hon som gjorde den där grejen då hon spelade psykiskt sjuk inte heller är konst.

Jag har hjälpt försvarsmakten på traven och gjort en till reklamfilm åt dom:

Tags: ,

2 Responses to “FÖRSVARSMAKTEN DEL 2”

  1. Snajd skriver:

    Din film va jättebra!

    Det är DDB som har gjort de andra filmerna. De är ett av landets största reklambyråer. Tycker att din film va mer effektfull. Deras filmer känns nu mera mellanmjölk i jämförelse med din.

Leave a Reply