RANDOM BILDER FRÅN ATTEN

januari 28th, 2013 by Maggan | Filed under inredning.

Är klar med den första målningen i mitt måleriprojekt. Har mailat den till den hemlige konstnären som jag samarbetar med och hen tyckte det såg bra ut. Ska snart börja med nästa, men jag skulle vilja ha en storslagen fors i bakgrunden. Jag lyckas inte googla nån bra. Nån som vet någon fin fors nånstans i Sverige? Har redan googlat på Renforsen.

Tags: ,

8 Responses to “RANDOM BILDER FRÅN ATTEN”

 1. S-V skriver:

  Ser ut som en mysig ateljé, mycket pastellfärger. Jag är så jävla nyfiken på målningarna.

  • Maggan skriver:

   Tror att jag omedvetet har inspirerats av din stil, fast mitt ser mer ut som konstskolestudie med barnprogramsfärger.

 2. Aja skriver:

  Jag vet en fin fors som heter Kukkolaforsen. Uttalas cockola (och inte kuk-kola som en del säger). Vill du ha en fors med mer fall kan du googla Stora sjöfallet

 3. Lisa Vipola skriver:

  Tänkte också på kuckolaforsen! Men den är ju i Lappland..

  • Maggan skriver:

   Ska bara ha en bild, behöver inte åka nånstans.

  • Aja skriver:

   Lappland ligger i Sverige. Kukkolaforsen är en del av Torne älv mitt mellan Sverige och Findland. Man kan alltså stå på ena sidan och beundra forsen, sen kan man ta en tripp över till Findland och köpa Lakrits, mycket trevligt. Och fullt med mygg.

Leave a Reply