OTROLIGT VIKTIG FILM OM VÅLDTÄCKT

maj 4th, 2013 by Maggan | Filed under Diverse.

Tags: , ,

One Response to “OTROLIGT VIKTIG FILM OM VÅLDTÄCKT”

  1. Snajd skriver:

    Ja för de flesta våldtäkter sker ju utomhus av män som man inte känner. Det är viktigt att kvinnan kan lära sig självförsvar. Det borde vara upp till varje kvinna att lära sig det så att hon kan försvara sig i sådana situationer. Bra om de har sådana kurser under skoltid. Då skulle man kunna minska våldtäkterna rejält. Det är säkert inte särskilt kostsamt för skolor att betala en sån utbildning för flickor. Varje våldtäkt är ju en personlig kostnad för den kvinna/tjej som drabbas men det är också en kostnad för samhället med rättskostnader, terapi osv. Det skulle man kunna använda som argument om nån säger att det är för dyrt att ha en sån utbildning. Bra Maggan att du sprider denna information. You go girl!

Leave a Reply