HAR INTERNETSHOPPAT

juni 6th, 2013 by Maggan | Filed under inredning.

Är äntligen klar med en grej som jag kommer berätta om senare. Men nu är jag ledig och ägnar mig åt mitt favoritintresse – inredning. Har sett på olika bloggar och hemsidor att det är populärt att sätta tavlor i olika storlekar som ett kluster ovanför till exempel soffan.

Typ så här kan det se ut:

Tydligen är det populärt att köpa planscher och sätta in i ramar, så jag tänkte göra nåt liknande. Så jag har köpt affischer på allposters.se, dom har ett bra utbud. Tydligen är det populärt att ha bruna kartor i ram och det har jag löst på ett väldigt fint sätt.

Jag ville köpa den här affischen, men min sambo sa stopp. Men fick tag i några andra som jag är väldigt nöjd med.

Tags: , , , ,

2 Responses to “HAR INTERNETSHOPPAT”

  1. Jonas skriver:

    Du är fantastisk rolig! Är detta ironi, allvar eller har du aspergers?

  2. Sonja skriver:

    Den där affischen hade barnens pappa i en lägenhet som han hade innan vi skaffade barnen. Vi valde den tillsammans. Att välja väggplanscher tillsammans var ett viktigt steg som vi tog innan vi kände oss mogna för att bli föräldrar. Visste du att en av personerna på bilden är svensk?

Leave a Reply