DET GRYMMA SVÄRDET NR 15

juli 5th, 2013 by Maggan | Filed under Konst.

Förra fredagen var jag på släppfesten för tidskriften Det grymma svärdet. Uppträdde med en dans där som jag ska visa senare. Så här ser tidskriften ut. Den kan köpas här.

Det nya numret av Det Grymma Svärdet har den amerikanska skribenten Lisa Carver som övergripande tema. Carver intervjuas, presenteras, parafraseras, recenseras och hyllas. Dessutom intervjuas och presenteras hennes vapendragare Jean-Louis Costes utförligt, uppblandat med det sedvanliga Svärdet-blandningen av serier, illustrationer, grilltips, gatukonstdokumentationer och litterära texter. En 40 minuter lång ljudkassett medföljer, där bland annat Steso Songs, Simon Gärdenfors, Mole Says Hi och Naimi framför sina hyllningar till Carver och hennes gamla band Suckdog.

Numret är som Lisa Carver – nyfiket, glatt och DIY. Konsten som tillflyktsort från samhället. Vi kan bygga vår egen verklighet i konsten och där får kvinnor ta all plats de vill och allt känns bara kul, det är inte en miljon hinder i vägen.

IMG_3765

IMG_3758

Jag och Sara-Vide har med en grej vi gjorde ihop.

IMG_3759

IMG_3763

Det följer även med en kassett, jag pryder omslaget. Det är jag som gjort layouten, visst är den snygg?

IMG_3766

IMG_3756

IMG_3757

Tags: , , , ,

2 Responses to “DET GRYMMA SVÄRDET NR 15”

  1. SV skriver:

    WOW! Vad snygga vi var…!!! Ännu en påminnelse att banta igen.

    Skitsnyggt omslag!

  2. Friskytten skriver:

    Otroligt snygg kassett!

Leave a Reply