MÅNADENS KASSETT

juli 11th, 2013 by Maggan | Filed under Konst.

Var i atten idag. Hittade några kassettband där som jag lyssnade på. Det var bland annat Bruce Springsteen, Björn Afzelius, nåt orientaliskt och inspelade radiohits från 80-talet. Lyssnade även igenom kassetten från Det grymma svärdet.

DSCF9069

Jag är så himla kluven till att måla. Ibland tycker jag att det är så tråkigt att jag håller på att dö, men sen blir det kul ett tag. Men jag tycker om resultat som man kan se så det är en drivkraft. Jag är också kluven till vad jag tycker om måleri. Ena stunden tycker jag att wooow vad fint med målningar, men sen får jag samma känslor som när jag går på en loppis och ser nåt coolt men sen när jag inser att det går inflation i såna där saker så börjar jag kräkas. Det finns så jävla mycket måleri och allt är redan gjort för minst 100 år sedan. Jag måste åtminstone kunna inbilla mig att jag är unik.

Jag fick höra att pengarna finns i att rita serier. Funderar på att rita en serie på 4-5 sidor, kanske svartvitt. Någon som har nåt förslag på vad serien ska handla om?

Tags: , , ,

4 Responses to “MÅNADENS KASSETT”

  1. Daniel skriver:

    Målar du för att bli rik? Gör något annat. Jag har målat på heltid i snart 10 år, ställer ut på konsthallar och museer och har flott gallerist. Gick drygt 20.000 kr plus förra året…

  2. Daniel skriver:

    Ah, du tror jag har andra inkomster? 20.000 kr var min totala årsinkomst efter ett års heltidsarbete i atten. Det blir 1.666 kr/mån.

  3. Feedback66 skriver:

    Gör nåt självbiografiskt kanske? Eller kanske nåt om vampyrer? Är inte sånt trendigt?

Leave a Reply