SÅ HÄR BLEV DET

augusti 1st, 2013 by Maggan | Filed under inredning.

För ett tag sedan så shoppade jag några planscher på nätet. Nu har jag satt upp dom i ram ovanför soffan i vardagsrummet.

IMG_3954

En plansch med X-files och en med Salvador Dali. Jag har också skapat en användare på styleroom.se där jag lägger ut allt från min senaste inredning. Jag heter lenagerner, just nu finns ett album ute, men det kommer fler.

IMG_3935

Har även köpt den här, men just nu har jag inte hittat en optimal plats för den. Håller på att leta inredning till min lägenhet i inlandet, köpte två små brunbetsade bord som jag ska ställa ihop och ha som ett soffbord.

IMG_3937

Tags: , , ,

2 Responses to “SÅ HÄR BLEV DET”

  1. Sonja skriver:

    Det finns en karta som man tror har tagits av utomjordingar. Kartan har antarktis med fast utan is. Det hade gett en fin enhet. Den där kartan du lagt upp är lite för ful för att vara gjord av utomjordingar. Oj, jag ser nu att den är av JRR Talkien. Jag har hört att hela Sagan om ringen-serien egentligen är sann nordisk historia där älvorna representerar svenskar. Jag gillar den tanken, för jag känner mig lite som Legolas ibland, för jag har spikrakt långt ljust hår.

Leave a Reply