TAKET

augusti 3rd, 2013 by Maggan | Filed under Arbete, Supa.

Var ut igår på utestället Taket. Men först hade förfest i ateljén.

IMG_20130802_202630

Jag råkade lova en kompis på facebook att göra en musikvideo till deras kommande låt. Låten är inte gjord än, inte ens ett utkast men direktiven var ”tänk ibitza/the knife”. Jag bestämde mig för att spela in den på Taket.

Men för att få in mer The knife så tänkte jag New York/Lana Del Ray så jag poserade på en blå sandlåda på innergården vid ateljén i högklackade skor samtidigt som jag drack en Bacardi Breezer. Men sen upptäckte jag att sandlådan antagligen var tillverkad av glasfibrer för jag fick stickande sår och utslag över hela kroppen. Det borde vara förbjudet att tillverka saker i glasfibermaterial!

IMG_4001

Men sen drog vi till Taket, jag hade inga badkläder med mig och hoppade i poolen med klänningen och plaskade runt. Det var bra att bada så jag kunde skölja bort lite glasfibrer. Hon som filmade ropade till mig ”hur vill du att jag ska filma?” och jag svarade ”tänk som en man!”. Materialet blev väldigt bra. Efteråt kom det fram en massa män som engagerade sig och frågade ”jaha vad händer här då” och typ ”nu missade vi nåt spännande här”.

Sen åt jag på MAX, det var gott. Bra kväll.

Tags: , , , , , ,

4 Responses to “TAKET”

  1. Friskytten skriver:

    Åh ny musikvideo?! Coolt!!!

Leave a Reply