UTGÅNG

augusti 25th, 2013 by Maggan | Filed under Diverse.

Var ut igår. Först satt vi i en alkispark och pratade om ångest, det var kul. Och apropå det ämnet så började vi också prata om tidningen Kommunalarbetaren.

DSCF9211

Sen drog vi till min atte. Lyssnade på kassetband och liknande.

DSCF9220

DSCF9223

Sen drog vi till Verket. Sjukt häftigt ställe, varför har inte jag vart här tidigare?

DSCF9233

Bra kväll.

DSCF9230

Tags: , , ,

3 Responses to “UTGÅNG”

  1. Sonja skriver:

    Min bästa kompis när jag gick i högstadiet hade en mamma som hade en chefsposition inom kommunen. Min mamma vågade inte prata med henne pga det här, utan stannade alltid bilen utanför huset och så fick jag springa ut. Kom jag inte ut på en gång tutade hon och var sur när jag väl kom ut till bilen.

    Så jag trodde ända till jag var 22 att kommunalarbetare var värsta adeln.

  2. S-V skriver:

    Fin barnhems-målning!!

Leave a Reply