HEMMAFIX

september 1st, 2013 by Maggan | Filed under inredning.

Har fortsatt inreda min lägenhet, nu har jag fått upp lite saker på väggarna så nu känns det mysigt.

Bild 084

Den här tavlan med hydraulikprodukter gjorde verkligen sitt.

Bild 090

På väggen har jag hängt upp den här tallriken. Tror den förestället Sankt Göran och draken.

Bild 092

Var på en secondhandbutik och fyndade den här grejen som jag placerat ovanpå hörnskåpet.

Bild 093

Har börjat greja med sovrummet. Vill att det ska kännas som ett tonårsrum från 1994. Sängbyrån valde jag för att den kändes väldigt ”Sökarna”. Ska fundera vad jag kan sätta upp på väggarna.

Bild 075

Tags: , , ,

11 Responses to “HEMMAFIX”

 1. Friskytten skriver:

  Snygg tavla!

 2. Sonja skriver:

  jag är avundsjuk!

 3. Hoegberg skriver:

  Mkt fina hydraulprodukter!

 4. Snajd skriver:

  Tips till sovrummet: Du kan hänga upp affischer på Pearj Jam, Nirvana, Charta 77, Strebers, Dia Pslama, eller Back Street Boys, TLC, Destinys Child. Du kan också hänga upp månbilder och månskulpturer. Då kan du säga om nån är hos dig att du kan ta ner månen för dem. Mer tyger på väggarna, böcker av Sarte, Simon De bevoir, Bukowski, rökelser, ljushållare med blått och rött glas. Du kan göra lampor av gamla konservburkar. Ett måste är glasskärvor och speglar som man fäster på ett snöre och hänger i fönstret likaså med apelsinklyftor och rönnbär. Du kan ju be tonåringarna göra ångestkonst som du hänger upp. Du kan också hänga upp vägskyltar, torkade rosor eller bilder på på ledsna clowner. Det var också populärt med bilder på starka män som höll i bebisar men det kanske var mer 92.

  • JN skriver:

   Va? Hela ditt inredningsförslag är ju 92! (Förutom TLC och Destinys Child då) Eller är det sån därn internethumor som jag inte fattar?

   92 – känslan kompletteras hur som helst med filmaffischer från the doors – filmen, tjejernas svar på ”scarface” – affischen.

   • Maggan skriver:

    Jag tycker många av Snajds förslag är mer 1998, det är inte det jag är ute efter.

    • Snajd skriver:

     Jo det är sant som ni säger, det är nog en stil som sträcker sig från 92 (då man va 12) till 98 och innan man flyttade hemifrån. Sånna rum kan vara bevarade hemma hos föräldrar, likt ett museum och innehålla flera olika årtal och stadium i ens liv. Ett tonårsrum.

 5. JN skriver:

  Oj, nu ser jag att texten ville ha år 94. Pinsamt. Man ska läsa inlägget innan kommentarerna. Iallafall, the doors – affischen höll väl då också. Destinys child startade väl senare?

 6. JN skriver:

  Marijuanalöv. Beastie boys. Och så dom där vita haschrapparna som lät som de svalt ett ägg. Vad hette de nu? Har det på tungan. Vägrar googla. Mgh! CYPRESS HILL! Så JÄVLA 94

 7. Maggan skriver:

  Tack för alla tips, ska shoppa i helgen.

Leave a Reply