TORKA

september 12th, 2013 by Maggan | Filed under Diverse.

Det är inte så lätt att blogga nuförtiden, det enda jag gör är att jobba. Det var lättare att blogga när man jobbade med konst för då var det ju bara att lägga upp en bild på nåt och göra en censur där det står ”hemligt” och skriva det här jobbar jag med nu. Jag lagar inte ens mat hemma eftersom jag äter skollunch varje dag så jag kan inte ens fotat vad jag ätit till middag. Åker till Umeå imorgon, vet inte vad jag ska göra. Men i övrigt har jag postat en grej som ska va med i nån utställning senare.

Här har jag fotat sjön med min mobil:

Bild0418

Bild0419

Bild0421

Tags: , ,

4 Responses to “TORKA”

 1. Snajd skriver:

  Fota skolmaten!

 2. Sonja skriver:

  Håller med Snajd! Annars är jag väldigt nöjd och tillfredsställd med bilderna på sjön.

 3. Snajd skriver:

  Ja det är jättefint! Jag tycker att din blogg är jättebra nu då du bor i Vilhelmina och blir avundsjuk då jag ser alla bilder. Det får mig att också vilja flytta dit.

 4. Sonja skriver:

  Jag säger detsamma som Snajd. Det gör nästan ont att gå in på din blogg nu. Men jag gör det ändå. För det gör inte jätteont.

Leave a Reply