DOROTEA

januari 12th, 2014 by Maggan | Filed under Diverse.

Stannade till i Dorotea, drack kaffe på nåt slags fik blandat med livs och sibyllagrill. En gubbe i kepa satt och drack kaffe vid ett annat bord och satt och kollade på TV4 morgon. En kille kom och skulle låna toan och hejade på alla. Sedan kollade alla på TV4, inklusive han som var i kassan. Jag har aldrig känt en så stark folkgemenskap i hela mitt liv.

DSCF9526

Bild från i höstas när jag åkte buss genom inlandet.

Tags: , , ,

2 Responses to “DOROTEA”

  1. Sonja skriver:

    Åh Larikberg!!!! Bakom det röda huset längst bort höll jag och syrran Tom o Jerry fanclub. Hände en kohud och dinglade där mellan ett par träd i typ 10 år. Det kanske hänger kvar än idag.

    Dorotea har jag inte haft så mkt kontakt med förutom 2002 när jag var där på countryfestival. Medelålders människor samlades , hade jeans och cowboyhatt och dansade linedance även på ställen där musik inte fanns tillgänglig. Jag blev jättefull, vaknade i någons hus med 20 andra , och använde nån annans tandborste i desperation pga luktade illa. Veckan efter träffade jag killen jag senare fick två barn med.

  2. Snajd skriver:

    och folk tror att man måstre resa till paris eller new york för att uppleva något stort.

Leave a Reply