KLÄDER MED HISTORISK KOPPLING DEL 2

januari 27th, 2014 by Maggan | Filed under Dagens outfit.

Sonja har skrivit ett inlägg om kopplingen mellan nazister och kläder. Läs det här.

Jag blev inspirerad och kände att jag ville utveckla detta ämne. Jag började med att googla järnkorset och hittade den här bilden.

dead_cross

Sedan googlade jag Jennifer Lopez.

Roberto_Jen

namnlös

Tags: , ,

4 Responses to “KLÄDER MED HISTORISK KOPPLING DEL 2”

 1. Sonja skriver:

  En dag när jag var ute och gick med syrran sa jag att jag hade börjat se den där symbolen överallt. Tex på en kyrka i grannskapet. Och just när jag sa det kom en man och cyklade förbi och han hade det där korset taruerat på nacken.

 2. Sonja skriver:

  Den där klänningen ser lite mer ut som en fjäril. Och det är en symbol för MK ultra mindcontrol. Något som faktiskt utvecklades av nazister, som skeppades över till USA efter krigets slut och påbörjade projekt paperclip med CIA.

 3. Sonja skriver:

  Nazisterna hade många järnkors i elden.

 4. Snajd skriver:

  Maggan du är så himla duktig på att googla!

Leave a Reply