UTEKVÄLL UMEÅ

mars 16th, 2014 by Maggan | Filed under Supa.

Jag och några kompisar hade som mission att göra pizzeria Pronto till Umeås hippaste ställe. Vi tyckte det verkade trevligt och var less på att alla ställen i Umeå antingen ser ut som att vara inuti en I-pad eller nån slags Irländsk pub med tv-skärmar som indoktrinerar sport. Planen var att vi skulle börja hänga på pizzerian varje helg och eftersom vi är coolast i hela stan kommer automatiskt alla andra att vilja gå dit. Men när vi kom dit upptäckte vi att dom blivit av med sitt alkoholtillstånd, så därför blev det plan B på Peppes.

DSCF0093

Det var trevligt, men vi märkte efter ett tag att vi råkat sätta oss vid stammisarnas bord så vi bestämde oss för att gå vidare. Jag gick på en slags VIP-fest för Svenska fotografers förbund. Var där förra året också, det börjar bli tradition.

DSCF0102

Var där med Jenny. Folk frågade hur vi känner varandra och jag tror vi kom fram till att vi var internetkompisar.

DSCF0098

Sen blev det dansgolv med diverse hits.

DSCF0105

Tags: , , ,

Leave a Reply