JAG ÄR MED I DET HÄR

juni 3rd, 2014 by Maggan | Filed under Konst.

Länssalongen är typ som Liljevaljs vårsalong fast i Norrland och att det är på sommaren. Har med två målningar i vattenfärg. Vem som helst kan söka till utställningen, man behöver inte ha några meriter eller utbildning. Antagningen sker anonymt.

ResReader

Lite bitter för att det inte var nån ersättning, men jag tror dom fick sitt straff att jag hela tiden glömde skicka in bilderna i tid och fel bilder och att jag var omöjlig att nå eftersom deras mail hamnade i skräpkorgen. Dom skickade vykort för att få tag i mig, men problemet är att jag bara går igenom min posthög (dörrmatta av reklam och Vilhelminaaktuellt) en gång i månaden då räkningarna ska betalas. Det var inte med flit, men när man jobbar gratis så blir det automatiskt lägre prio. Har ju ett jobb att sköta. Däremot fick jag mitt straff tillbaks eftersom jag packat den sista grejen dåligt eftersom jag var trött och irriterad, den gick sönder i frakten och får inte nån ersättning eftersom det var jag som packat den.

Leave a Reply