BLOGGDÖDEN

november 2nd, 2014 by Maggan | Filed under Diverse.

Fick just 5000 spamkommentarer. Det innebär att jag kastar in handduken och kommer inte moderera kommentarer längre, ni kommenterar ändå aldrig så funkar bloggvärlden idag, bloggen som socialt medium dog 2011. Ni som redan skrivit kommentarer och blivit godkända kan fortsätta kommentera (om ni skulle vilja) för då publiceras det automatiskt. Tack och hej!

IMG_0094

2 Responses to “BLOGGDÖDEN”

  1. Sonja skriver:

    jag känner mig träffad eftersom jag läser allt via bloglovin nu, eller så läser jag på paddan eller mobilen, och det är skitjobbigt att kommentera därifrån.

    Men det är samtidigt uppmuntrande för då blir man inte besviken när det inte rullar in några kommentarer.

    Kan du inte installera askimet om du inte redan gjort det? Det är ett tillägg som fungerade jättebra för 100 år sen då jag använde det.

Leave a Reply