STORMÖTE

april 14th, 2015 by Maggan | Filed under Konst.

image

Var på stormöte med kulturhuset i helgen. Det planerades vad som ska göras inför stödevenemanget på lördag på Arkitekthögskolan i Umeå. Mona Hällström (fd Ersare), Madelaine Sillfors o Daniel Westman kommer spela och en massa fler. Nån film visas, paneler, tal, fika osv. Börjar kl 13 och håller på till ganska sent.

image22

Det mesta aktiviteten kommer ske i den här softa lokalen. Scenen kommer bli ungefär där pingisbordet står. Det planerades vad som skulle byggas, hämtas osv. Själv kan jag inte hjälpa till med förberedelserna, åker till Stockholm idag kommer tillbaka med tåget på lördag två timmar innan jag ska upp på scen.

Ska nämligen ner på konstmässan Supermarket och ställa ut, gå på vip-fester, äta snittar och signera min senaste bok som ska ställas ut där tillsammans med några målningar.

Tags: , ,

Leave a Reply