DET MEST TRENDIGA JUST NU

maj 11th, 2015 by Maggan | Filed under Dagens outfit.

I veckan har gått runt och stört mig på det senaste årens mode som är att gå runt i långt hår. Folk som uppmuntrar det kan inte 1900-talets historia. Hursomhelst klippte jag mig i protest, egentligen var det för att jag var tvungen att klippa av allt som var nött. Allt vart ojämnt så då tvingande jag min mamma att fixa till kaoset. Vågade inte klippa mig jättekort utan gjorde nån fegvariant som blev nån menlös mellanlängd.

image

Typ en timme efter jag klippt mig läste jag av en slump detta på ett icke kommersiellt socialt medium:
Det mest trendiga just nu: Ha halvlång, råttfärgad page och så sätter man upp lite av håret i en svans och låter resten hänga ner. Såg en tjej häromdan, hon va kanske 25. Tänkte direkt ”Oj hon ser ut som jag gjorde 1989”. Men förstod att hon måste ha varit något slags hipster.

Tack hipsters!

Tags: , , ,

Leave a Reply