SNÅL OCH LAT

maj 18th, 2015 by Maggan | Filed under Diverse.

Blöder rakt i trosorna, mina tamponger är slut och jag är för snål för att köpa nya. Vet att jag borde skaffa en menskopp för typ tre år sen men det blir liksom inte av. En gång var jag nära, men så blev jag sur för att jag var tvungen att fylla i min epostadress på menskoppsföretagets sida och stängde ner alltihop. Tänkte jag vill inte ha deras jävla spammail 10 år framöver! Kan också tillägga att jag brukar spola ner tampongerna i toaletten fast man inte får.

Men jag brukar tänka att jag i varje fall har en egen server. Inte för att jag använder den, men efter att ha hängt med massa internethippies så har jag förstått att det inte finns några argument att inte ha en. Tror jag ska börja ställa det som motfråga när nån tjatar på att jag inte skaffat menskopp så kanske dom blir tyst. Tänker att menskoppar och servrar har en hel del gemensamt, det finns inga skäl att inte skaffa men ändå så orkar man inte. Tror på en gemensam kampanj av något slag.

image

Inte för att den här bilden har nåt med texten i inlägget att göra, men jag vill bara passa på att visa min avsky för satirteckning som konstform och demokratikämpe.

Tags: , , , , ,

One Response to “SNÅL OCH LAT”

  1. Internethippie skriver:

    Om man har en egen server, samt förstås eget domännamn, så kan man skapa hur många epost-alias man vill och ändå ta emot dem i sin vanliga inbox och typ kategorisera in under mappar automagiskt. Då kan du ange typ adressen menskopp@example.com och om när du blir less på deras reklam så kan du konfigurera den adressen till att istället automatiskt svara ”här får ni tillbaka er jävla spam, skriv ut skiten på papper och tryck upp i era blödande underliv – tack och hej leverpastej!!!”.

    Det är förstås inte den enda fördelen med en egen server (vissa tredjepartsleverantörer erbjuder sådana funktioner i utbyte mot att läsa igenom + analysera innehållet i dina mail och leverera reklam) – titta här för ytterligare 10 bra anledningar: http://kompisen.se/10-argument-for-hemmaservern

Leave a Reply