AKTIVISTBRÄNSLE

augusti 1st, 2015 by Maggan | Filed under Diverse.

Var och åt pizza på Kebabnekajse. Raderade mitt facebookonto för ett tag en och tänkte att jag skulle fira det med flottig mat med rhode island-sås ovanpå. Känns extra bra så här efter Pride att jag tagit avstånd från ett HBTQ-hatande högerkristet amerikanskt företag. Jag behövde faktiskt också pizzan som tröst eftersom ingen annan verkar fatta att det är sjukt exkluderande kommunicera via internet på det här sättet. Innan pizzan skulle jag fara iväg på en grej som jag trodde var idag, men alla utom jag visste om att det var senare i veckan eftersom informationen bara finns tillgänglig för dom som använder Facebook.

wpid-20150801_183807.jpg

Jag saknar faktiskt ganska ofta att slösa tid och energi på ett fördummande flöde, men jag har börjat fylla tomrummet på annat sätt. Håller bland annat på att försöka lära Openstreetmap. Det är helt hopplöst och allt är extremt användarovänligt, vilket slutar med att jag enbart använder dagboksfunktionen.

Idag var jag ute och försökte mappa lite saker, var bland annat och kollade på ett rör som jag tänkte märka ut som genväg i våras. Var glad att jag inte försökte ta mig igenom det. Lägg märke till att det är en björnloka längst till höger på bilden.

wpid-20150801_194144.jpg

Mera björnloka, det är som med kantareller hittar man en så ser man tusen.

wpid-20150801_194512.jpg

Hittade ett staket som gick att ta sig in i med hjälp av en avknipsartång.

wpid-20150801_194328.jpg

På andra sidan stängslet fanns fortsättningen på röret som jag ville använda som genväg, den verkade lite lättare att klättra in i. Men då upptäckte jag att porten till det halvfärdigbyggda huset var olåst och gick in och kom av mig helt i mitt uppdrag.

wpid-20150801_195028.jpg

Gick runt i olika kommande lägenheter, hittade en etta med sovalkov och panoramafönster.

wpid-20150801_195241.jpg

Tapeten verkar vara motiv på björnloka.

wpid-20150801_195145.jpg

Tags: , , ,

3 Responses to “AKTIVISTBRÄNSLE”

  1. Ansikte + Bok skriver:

    Inte nog med att Facebook är ett HBTQ-hatande företag, det sympatiserar även med ISIS. Och således alla dess användare likaså.

  2. F skriver:

    Är det möjligen du som tipsade Umeå Kommun om beståndet av björnloka??? http://www.vk.se/plus/1503331/flera-farliga-floror

Leave a Reply