FÖRSÖKER TIMOTEIJ BLI SOM HARP TWINS?

augusti 3rd, 2015 by Maggan | Filed under Diverse.

Timoteij är ett band som har ställt upp i melodifestivalen. De blandar svensk folkmusik med eurodisco. I år har de försökt göra en internationell karriär och då har de sagt i en intervju att de måste byta till en mer internationell stil.

Sen idag fick jag se den här videon med Harp Twins, som lades ut på nätet 3 år innan.

Tags: , , , ,

2 Responses to “FÖRSÖKER TIMOTEIJ BLI SOM HARP TWINS?”

  1. Ola skriver:

    Hahaha, när jag var 12 försökte min välmenande mamma få mig att börja spela något instrument på kommunala musikskolan efter några misslyckade försök med blockflöjt och piano (hon gav liksom inte upp hoppet om sin son). Då sa jag att det enda instrument jag ville spela var harpa. Då kunde dock inte kommunens begränsade resurser möta mina ambitioner, haha, varpå min musikkarriär en gång för alla gick om intet. Livet är hårt…

    Det förefaller vara lite uppförsbacke med de du exemplifierar här också 🙂

    (Har du sett Vides utställning nu i sommar?)

  2. Joppa skriver:

    Ser ut som de besökt Petra. Bra val, för det är verkligen en sevärd plats!

Leave a Reply