LÖRDAG MORGON

oktober 31st, 2015 by Maggan | Filed under Konst.

wpid-wp-1446282265737.jpeg

Livet är tråkigt. Igår satt jag på en stol och drack mig full. Det var en fest hos en granne som jag var över till, det fanns chips men jag var inte hungrig. Imorse var det en spindel i mitt vattenglas.

image

Tycker det är meningslöst att göra konst, särskilt i denna samtid. Allting man gör i den här kontexten blir automatiskt dåligt, känns som att det enda man kan syssla med just nu är måleri. Vad kostar akrylfärger? Har helt glömt bort det.

Jag vill inte vara en del av den här samtiden längre och försöker hålla mig borta. Men hur man än gör så är det som att den kommer ikapp. Vad hände med etikettsregeln att man inte ska prata om politik och pengar med folk? Jag vill inte veta vad en person jag pratat med i typ 5 minuter som jag knappt känner tycker om precis allt. Som att jag försöker stänga in mig i ett hus och sen sipprar omvärlden in mellan springorna som en smutsig sörja.

Det enda som är positivt med den här samtiden är att poker är helt ute:

Tags: , , ,

One Response to “LÖRDAG MORGON”

  1. Sonja skriver:

    Du kanske går igenom en identitetskris. Det har jag gjort och jag håller fortfarande på. Ibland kan jag försöka låtsas som att jag/omgivningen är som förut eftersom det var så ”enkelt”. Fast det känns inte som förut.

    Jag kämpar fortfarande emot delvis men mer och mer får jag inse jag att jag inte är den jag trodde att jag var. Om jag nu trodde att jag var nån öht.

Leave a Reply