BOKSHOPPING

januari 14th, 2016 by Maggan | Filed under shopping.

Har vart på stan och shoppat. Köpte en ny kjol i en tantaffär som var halva reapriset. Sen gick jag på second hand och köpte lite övriga plagg plus en bok. Ska se om jag kan använda bilderna i boken till något.

wpid-wp-1452793743122.jpeg

Avslutade shoppingrundan på Konsthögskolan där det fanns en gratishylla med kläder. Nu hänger kläderna i en påse utanför mitt fönster. Har blivit helt paranoid för vägglöss efter att jag vart på en fest för ett par veckor sen då en person där började berätta en massa skräckhistorier. Att det var så mycket vägglöss i alla lägenheter (särskilt studentlägenheter) att hon var tvungen att lämna stan. Det finns tydligen i Umeå också och därför ska man vara försiktig när man köper saker på second hand. Det bästa sättet att ta ihjäl vägglöss i kläder är att torktumla dom i 50 grader i 20 minuter. Under 1900-talet lyckades vi utrota vägglössen eftersom vi fick använda arsenik. Men det förbjöds senare eftersom man upptäckte att många fick cancer av det.

Särskilt paranoid är jag över en skjorta som jag hittade på gratishyllan på Konsthögskolan. Tänker att dom har vart ute och rest i världen och sen inte ens duschat efter det.

Har gjort en teckning den här veckan, uselt foto men det får ni leva med.

wpid-wp-1452793789395.jpeg

3 Responses to “BOKSHOPPING”

  1. Daniel skriver:

    Det var nog bra att du hängde ut kläderna. En kompis till mig köpte kläder på Stadsmissionens secondhand och några månader senare fick han klamydia. So, better safe than sorry.

Leave a Reply