MINA ARBETSUPPGIFTER

juni 3rd, 2016 by Maggan | Filed under Arbete, inredning.

Idag har jag byggt ett draperi av påslakan.

IMG_8274

Imorgon är det vernissage, eftersom det sket sig med att hänga konsten då allt blev fult så koncentrerar jag mig på inredningen istället.

IMG_8273

Det finns inga varor att köpa på samhället så därför gick jag och letade skrot i en gammal majbrasa och försökte göra ett arrangemang. Bland annat hittade jag glassplitter som smält ihop till en klump. Här försöker jag diska upp klumpen.

IMG_8277

Arrangemanget blev sjukt fult, särskilt när jag la dit kottarna. Skitsamma.

IMG_8281

Det här blev desto bättre.

IMG_8278

Vi ska visa video och lokalen är väldigt ljus. Så jag började tillverka mörkläggning genom att tejpa fast folie mellan två vita papper som jag sedan satte upp på fönstren. Det tog sjukt lång tid och nu är jag helt slut. Ska hänga utställningen ikväll, får hjälp av några fler. Allt blir lättare då.

IMG_8282

Tags: , , ,

One Response to “MINA ARBETSUPPGIFTER”

  1. S skriver:

    Starkt jobbat! ??

Leave a Reply