HAR SKAFFAT EN SÄNG

augusti 20th, 2016 by Maggan | Filed under inredning.

Köpte den på Ikea. Först fick jag panik över att det såg ut som ett studentrum och försökte möblera om hela lägenheten, vilket innebar att jag bytte plats på en byrå och en bokhylla. Men resultatet blev att det såg ut som ett hotellrum från 70-talet så jag möblerade tillbaks. Då kör jag hellre studentstil.

Huvudgaveln var ganska ful så nu har jag hängt över ett tyg.

IMG_9304

Det är knepigt med val av säng. Jag älskar att sova i 90 cm säng med vanlig madrass. Problemet är att ifall det ska sova nån till nån gång i framtiden så kommer man inte att rymmas. Samtidigt känns det patetiskt att köpa en större säng, som att man har planerat sitt liv efter nån annan. Som en som köper ett hus och bygger allt och när allt det är ordnat så skaffar man en fru som bara kan flytta in.

Hur gör ni? Gör ni ”självständiga” val och köper ett dyra gigantiska möbler som en livsinvestering som tar upp hela lägenheten så att det inte ryms någon till?

Tags: , , , ,

4 Responses to “HAR SKAFFAT EN SÄNG”

 1. Herr Hylla skriver:

  Jag inreder bara så att jag får plats att lagra saker, helst på höjden!

  Ser att du har lagringsyta under sängen nu, det är bra. Då kan du få plats med saker som är bra å ha!

 2. Anna Pia skriver:

  Bäddsoffa är bra.
  Du får skaffa en liten och smal pojkvän.. eller en pojkvän som har större säng

 3. Snajd skriver:

  Jag förstår exakt vad du menar. Jag känner också så men har inget bra svar på vad en ska göra. Själv sov jag i något som mer liknade en hundkoja tills dess att jag flyttade ihop med min dåvarande kille. Då kastade jag alla mina pengar på en 140cm säng. Då hade jag en ursäkt att köpa en större säng men en säng som inte skulle vara för stor om förhållandet sprack, vilket det såklart gjorde. Men sängen har jag kvar och den är jäkligt skön.

 4. Gecko skriver:

  Skulle inte investera i sånt utan att ha en relation redan. Jag kanske aldrig träffar någon igen, och jag anpassar och uppoffrar mig på tok för lätt så jag vill inte anpassa saker efter en partner som inte finns. Skulle gå mer på hur mycket utrymme som finns kvar i rummet!

Leave a Reply