FÖRSÖKER GÖRA OM MITT HEM TILL 50-TALISTSTIL (OBS EJ 50-TALSSTIL)

augusti 22nd, 2016 by Maggan | Filed under inredning.

Har gjort om en del i mitt hem. Har bland annat bytt ut en möbel mot en furubyrå i 90-talsstil som ska se 70-tal ut.

IMG_9307

I hallen har jag flyttat ut en låg bokhylla som jag arrangerat med diverse prydnadssaker.

IMG_9309

Problemet är att ifall man ändrar en grej så måste man ändra allt. T ex så blev mattan för lång när jag hade en bokhylla i hallen. Så jag behövde skaffa en ny.

Hittade en matta på second hand som jag köpte som jag blev helt demoniskt allergisk mot. Den förra mattägaren måste ha haft marsvin hemma eller något. Släpade ändå in den i hallen bara för att testa, sedan la jag den omsluten i två plastpåsar i garderoben. När jag gick ut och kom hem fick jag en allergisk reaktion och fick lov att äta medicin. Min secondhand-shopping går så himla dåligt.

Innan jag fick tag i den där furumöbeln så släpade jag in en annan möbel som jag fick två bett på handen av när jag skurade rent den. Ställde ut den i soprummet och någon dag senare var den borta. Troligen har någon gjort ett ”fynd”.

One Response to “FÖRSÖKER GÖRA OM MITT HEM TILL 50-TALISTSTIL (OBS EJ 50-TALSSTIL)”

  1. Herr Hylla skriver:

    Hoppas du köper statliga Apotekets mediciner och inte något av de privatägda märkena. Cetirizin rekommenderar jag som antihistamin!

Leave a Reply