LÖRDAG

augusti 27th, 2016 by Maggan | Filed under Konst.

Är sjukt uttråkad. Men ovärt att dra igång något eftersom jag börjar plugga på onsdag.

IMG_9319

Kan informera om att jag ska vara med på en grupputställning i Luleå som har vernissage om en vecka. Kommer att ha med den där supertråkiga filmen som jag klippte nere i Ljusne. Som jag tidigare skrev, värsta sortens LO-sossekonst. Temat på utställningen är nämligen ”politik” så det passar ju bra.

Min kompis hade hittat en bok i en container som hette ”LO 100 år” och förutom bilder på människor i kostym som deltog i olika middagar och fester så var det bilder på politisk konst då de gjort en installation där de täckt en hel vägg med använda arbetshandskar. Blir väldigt sugen på att sätta ihop en utställning som heter ”LO-konst”. Vad tror ni om det?

Igår var jag på universitetsbiblioteket och lånade kurslitteratur.

IMG_9320

Började smygläsa i boken. Känns som att jag går på särskola.

IMG_9322

Nä nu ska jag inte vara kaxig, blir säkert jätteavancerat sen.

Tags: , ,

3 Responses to “LÖRDAG”

  1. hannes skriver:

    kommer filmen upp på nätet sen?

Leave a Reply