ETT ÅR TILL

augusti 29th, 2016 by Maggan | Filed under Diverse.

I helgen har jag vart på en prova-på-dag på en dansskola. Tar fortfarande hobbyklasser snart 36 år gammal. Får alltid panik när jag hela tiden blir ett år äldre och dom andra förblir 17 år. Det finns nån kultur inom hobbydans att man ska hålla på med det som ung och sen ska man antingen sluta eller bli dansare på riktigt. Att bara stanna kvar år ut och år in är liksom ganska looser. Typ ”jag har dansat i 14 år och är lika kass som den här ungdomen som bara har dansat tre terminer”. Ska ändå gå. Bara att bita ihop, svälja förnedringen och betala.

Tyckte den här dansen var snygg:

Nä nu ska jag sluta klaga. Kan bara bli så avundsjuk på alla som bara har intressen som är helt anpassade till den tänkta åldern eller vad det nu kan vara. Att de liksom bara smälter in i helt magiskt i sammanhanget.

Tags: , , ,

Leave a Reply