UNIVERSITETSSTIL

september 14th, 2016 by Maggan | Filed under Arbete.

Har vart på universitetet och läst böcker och försökt skriva. Jag tycker det är lite vulgärt att hela tiden referera till en massa människor. Typ ”enligt den här personen kan man se på det här sättet…”. Det känns som att jag suger av en massa människor som jag inte känner. Tycker bättre om att referera till olika myndigheter och statliga utredningar, då blir det mer könlöst.

img_9465

Försöker klä mig som Agent Scully med lågklackade skor från 90-talet. Hon är min förebild nu, inget liv och total gränslöshet mellan jobb och fritid.

img_9460

I uppgifterna blir också ungefär som ett avsnitt i Arkiv X. Att man hela tiden utgår från att man ska avslöja en konspiration. Vet inte om det går hem.

One Response to “UNIVERSITETSSTIL”

  1. KORRIDOR skriver:

    Om det inte vore för männen i svart skulle skolan vara problemfri och alla elever få högsta betyg men eftersom fluortanten bytts ut mot en osynlig tappning av syntetisk fluoridsubstans i våra vattenledningar så är inte bara ungdomen utan alla människor i direkt farozon att hjärntvättas av de stora läkemedelsbolagen och staten som vill förlama de intellektuella i samhället vilket är varför vi borde uppmuntra alla att endast dricka regnvatten som jag gör.

Leave a Reply