MODERNISTISK HELG

september 18th, 2016 by Maggan | Filed under Diverse.

img_9466

Har börjat hittat mina favoritplatser. Det som är bra med att studera är att behov av intellektuell stimulans är en tillgång istället istället för att bli en belastning.

Blev kvar sist på Universitetet i fredags, en av dom få gånger man är tacksam att man inte har barn.

img_9469

Igår bestämde jag mig för att göra nåt helt annat och åkte till Bildmuseet på en performancefestival. Egentligen gillar jag inte performance, men är otroligt svag för allt som känns modernistiskt. Här var det en man som gick runt runt i sju timmar. Väldigt tillfredsställande att sitta och titta på en helt meningslös syssla.

img_9471

Passade på att livsnjuta.

img_9472

Det är viktigt att fylla sitt liv med mer innehåll än studier. Annars är risken att man blir själsligt tom (ej kurslitteratur).

img_9470

Idag har jag vart på Ålidhem.

img_9476

Leave a Reply