MAKEOVER

november 20th, 2016 by Maggan | Filed under shopping.

I helgen har jag köpt nya skor och klippt av mig en massa hår. Typ 5 cm har jag klippt bort. Dessutom har jag köpt en svindyr men jättesnygg jacka så jag ser ut som en biträdande jurist. Vill sopa bort resterna av en knäppskalle som aldrig haft ett fast jobb, som drivit myndighetskonflikter och ägnar sin ledighet åt obskyra kulturintressen.

Jag vill kunna gå in på Mc Donalds och dricka vatten ur deras handfat vid toan utan att de ska tro att jag är en pundare.

Mina gamla skor:

img_9665

Och mina nya:

img_9666

Visar bilder på jackan senare. Borde gå till frisör och fixa en ny hårfärg. Någon som ligger närmre min egen så jag inte går runt konstant med utväxt.

img_9668

One Response to “MAKEOVER”

  1. Joppa skriver:

    Snygga pjux!

Leave a Reply