VERNISSAGE

november 25th, 2016 by Maggan | Filed under Konst.

Tog mig ut på vernissage ikväll.

img_9671

img_9676

img_9672

img_9675

Drack alkohol, blev trött och gick hem. Såg denna bild i asfalten.

img_9677

2 Responses to “VERNISSAGE”

  1. Solstråle skriver:

    Vad vacker konst du hittade på gatan! Den är ärlig också! Vi måste vakna! Chemtrails är på riktigt!!!

  2. Judith skriver:

    Hur kan man inte tro på chemtrails? Det är som att säga att snöröjning är hittepå. I LA där jag bor använder man silver iodide för sk cloud seeding där syftet är att försöka få ut maximal väta ur molnen vid regn. Sen sprayar man amiminium iodide ’ barrium för att ”dämpa” uv strålning & reducera toppar vid värmebölja. Allt finns att läsa på ca.gov’s egna hemsida. inte för att någon verkar bry sig. Det enda jag vet är att det under senaste två åren varit veckor där det varit tungt att andas ute & man inte sett en gnutta blått på himlen på flera veckor utan bara en mjölkaktig vit hinna och att våra gamla skogar börjat dö. 28 miljoner träd bara de senaste 18 månaderna. Flera av dem flera tusen år gamla.

Leave a Reply