BOKSLUT 2017

december 28th, 2017 by Maggan | Filed under shopping.

Så är det snart 2018. Om jag ska summera året så är det största grejen att jag flyttat till en håla utanför Gävle. Jag jobbar i en annan håla på andra sidan av Gävle, vilket gör att jag pendlar 2,5 timmar varje väg med diverse bussar. Min energi har varit lägre än jag är van vid under det senaste året. Bland annat därför att jag läst en korvstoppningslärarutbildning på distans på 150% som man gör klart under ett år. Jag har fortfarande inte skrivit klart uppsatsen, som skulle vara färdig i maj. Först nu fattar jag hur lätt det är att inte slutföra sina studier. Skriva en uppsats är bland det värsta man kan göra. Det förstör hela ens liv.

Jag har inte lyckats ta mig in i Gävle ännu. Men har blivit medlem i en ateljéförening inför 2018.

Jag bor ganska nära ortens folkets hus. Här ser vi hur någon tillverkat en tomte av granris, med en potatis som näsa.

Ibland när jag får lappsjuka så åker jag in till centrala Gävle och fönstershoppar skit. Försökte gå på mellandagsrean, men hittade ingenting. Här ser vi mer avancerat julpynt i en galleria, där jag blir utsatt för samhällets skönhetsnorm.

Det var allt jag hade lust att berätta för den här gången.

Tags: , , ,

3 Responses to “BOKSLUT 2017”

 1. Anna-Pia skriver:

  Haha, roligt inlägg och lite deppigt.

  God fortsättning hälsar jag och Oscar.

  Kram

 2. Petra skriver:

  Hej! Jag vill bara säga att jag gillar din blogg skarpt, har återupptäckt den igen efter något års uppehåll. Du har en helt egen stil och härlig svart humor.

 3. S skriver:

  Mkt bra inlägg tycker jag! Spännande med Gävle, ska vi gå på bio nån dag? Jag kommer! Kan behöva lufta mig i stan.

Leave a Reply