VAD ÄR

april 10th, 2018 by Maggan | Filed under Konst.

Tags: , , ,

2 Responses to “VAD ÄR”

  1. Daniel skriver:

    Från det ena till det andra: Visste ni att Sara Danius tydligen har ett alterego där hon kallar sig Gittan? ”Ett exempel är hur hon använt sitt alter ego ”Gittan” i officiella sammanhang, inte bara under möten med Svenska Akademiens ledamöter utan även i externa möten och i personalmöten.
    – ”Gittan Jönsson, mitt alter ego, chef för Skånska forskningsrådet, henne tar jag fram flera gånger i veckan. Hon är en blond valkyria med stort, hårdsprayat hårsvall och rejäla skor, och har samma handväska som Margaret Thatcher. Jag kom på Gittan för två år sedan. Hon är ostoppbar och påfrestande, och väldigt intresserad av Öresundsbron… för den leder till Kontinenten! Gittan vurmar för allt kontinentalt, berättade Sara Danius 2013 i en intervju med Aftonbladet.” Rätt häftigt tycker jag.

  2. Lars skriver:

    Åh, Pogo!

Leave a Reply